Sovellus

 

Kotikylän Unelma - hunajaa suoraan tuottajalta Sipoon Nikkilästä. Mehiläistarhausta, hunajantuontantoa, luonnokosmetiikkaa.
Kotikylän Unelma - honung från Sibbo Nickby. Biodling, honungsproduktionen, naturkosmetik.
 
Kotikylän Unelma on pieni paikallinen mehiläistarhuri. Toimintaperiaatteena on tuottaa laadukkaita artesaani mehiläistuotteita (hunaja, siitepöly, propolis, mehiläisvaha) eläinten hyvinvointia arvostaen ja yhteiskuntavastuullisesti.
Kaikessa toiminnassamme tärkeää on käsintehty laatu. Hunaja on käsittelemätöntä, se on lingottu, siivilöity, vaivattu hienokiteiseksi ja purkitettu. Varsinkin amerikkalaiset puhuvat tällöin yleensä ns. raakahunajasta (Raw Honey). 
 
Hunajallemme on myönnetty Hyvää Suomesta -laatumerkintä. Sinetti hunajapakkauksessamme kertoo, että tuotteemme on 100-prosenttisesti suomalainen korkealuokkainen, aito luonnontuote.
 
Kennohunajassa tai hunajantuotannossa emme käytä teollisia vahapohjukkeita, minkä vuoksi kennohunajamme on herkullisen suussa sulavaa. Yleensä Suomesta ostetussa kennohunajassa on keskellä vanha kengänpohjaa muistuttava toistamilliä paksu stanssattu vahapohjuke. Meidän mielestä sellainen ei kuulu elintarvikkeisiin, korkeintaan kynttilän raaka-aineeksi! Meidän mehiläisemme arvostavat luonnollista pesämallia, ns. ylälistapesää, jolloin mehiläiset saavat vapaasti rakentaa mehiläisvahakennoston ja säädellä kennostoa säiden ja vuodenaikojen mukaan. Asiakkaamme arvostavat tuoreen, valkoisen ja seitin ohuen vahakennon makua, joka yhdistyy kesän vaihtelevaan kukkaishunajan ryhdikkääseen makupalettiin. Kennohunaja on ehdoton herrain herkku, aito ja alkuperäinen maku!
 
Lisäksi valmistamme käsin erilaisia mehiläisvahatuotteita, kuten mehiläisvahakynttilöitä, ekologisia uudenvuoden mehiläisvahatinoja ja mehiläistarhurin luonnonkosmetiikkaa. Kosmetiikan puolelta meiltä löytyy käsintehtyjä palasaippuoita (hunaja-mehiläisvahapalasaippua, hunajasuolasaippua, hunajashampoo) sekä salvoja ja voiteita (propolis-hunajahuulivoide, hoitava mehiläisvahasalva, koiran tassuvaha) ja hunaja-nokkosjalkakylpysuola.
 
Meille voi mielellään soittaa, laittaa viestiä ja kyselyä tuotteistamme facebookin tai sähköpostin kautta ja meille voi tulla myös ostoksille Nikkilään. Osoitteessamme (Svärdfältintie 15) toimii myös itsepalveluperiaatteella hunajakioski, jossa on myynnissä kaikkia tuotteitamme. Kioski on auki 24/7 ja siellä voi poiketa omien menojen mukaan. Isommissa tilauksissa kannattaa laittaa viestiä etukäteen, jotta osaamme varata tarpeellisen määrän tuotetta saataville. Kioskissamme on myös verkkokaupan noutopiste. Vastaamme kysymyksiin oikein mielellämme.
 
Kotikylän Unelma
 
Markus & Anu
 

 

 

SUOSITUIMMAT TUOTTEET:


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot