Hunajaa, propolista ja siitepölyä, osta mehiläistarhaajalta

Hunajaa, propolista ja siitepölyä, osta mehiläistarhaajalta

Täältä voit ostaa maanmainiot ja maukkaat Kotikylän Unelman maalaishunajat! Täältä meidän kaupasta saa ostaa suoraan tuottajalta eli mehiläistarhaajalta aitoa hunajaa. Vain lähituotantoa ja perheyritykseltä sinun ruokapöytääsi. Hunajamme on valvottua Hyvää Suomesta -laatuhunajaa ja se on pakattu kauniisti lasipurkkiin. Tuotamme myös suussa sulavaa kennohunajaa sekä keräämme siitepölyä.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Syksyn 2023 hunajasatoa purkitettuna! Sipoolaista hunajaa saamme postipaketteihin verkkokaupasta tai noudettuna tilamyymälästä. Itsepalvelukioski ovensuussa palvelee 24/7 suoramyyntinä.

Hunajamme on käsittelemätöntä, se on lingottu, siivilöity, vaivattu hienokiteiseksi ja purkitettu. Varsinkin amerikkalaiset puhuvat tällöin yleensä ns. raakahunajasta (Raw Honey). 

Hunajallemme on myönnetty Hyvää Suomesta -laatumerkintä. Sinetti hunajapakkauksessamme kertoo, että tuotteemme on 100-prosenttisesti suomalainen korkealuokkainen, aito luonnontuote.

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja.

6,00

Kennohunaja on ehdoton herrain herkku, aito ja alkuperäinen maku. Ei vahapohjukkeita, vain seitinohut vaha ja suussasulava hunaja.

Vuoden 2022 kesän sadosta pieni maistiainen tarjolla! Tilaa ja maista!

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja.

9,00

Valitettavasti varastomme on tällä hetkellä lopussa!

Siitepölyrae kesältä 2020.

Kesällä 2020 pystyimme keräämään pienen määrän siitepölyä myyntiin.

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja.

15,00

Valitettavasti varastomme on tällä hetkellä lopussa!

Propolishunajamme sisältää hunajan lisäksi mehiläisten valmistamaa kittivahaa. Sen raaka-aineena on puiden ja pensaiden silmujen erittämä tuoksuva ja pihkamainen aine. Propoliksella on runsaasti erinomaisia terveysvaikutuksua, se on luonnon omaa antibioottia.

Propolista voi käyttää ulkoisesti ihonhoidossa esimerkiksi naarmuihin, haavoihin ja hyönteisten puremiin. Sisäisesti propolis sopii flunssan ja nielun hoitoon.

12,00

Siitepöly on oikeaa superfoodia, se on mainio proteiininlähde, sen on sanottu olevan niin ravintorikasta, että ihminen voisi elää pitkään pelkästään sillä ja vedellä. Siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä ja sillä on todettu olevan bakteerien kasvua estävä vaikutus.

12,00